Geniet een weekend van Egmond aan Zee

Behoefte aan een weekend weg? Het hele jaar door is Hotel Zuiderduin (in Egmond aan Zee) de ideale plek voor een ontspannende of actieve vakantie. Ga lekker naar het strand, ontspan in de sauna’s, ontdek de levendige omgeving, bezoek de gezellige braderie.

Exposant Hotel Zuiderduin verloot maar liefst 2x een weekend-arrangement onder de bezoekers van PromZ.live Zuid.

Hoe maak je kans? Breng een bezoek aan de stand van Hotel Zuiderduin (stand nummer 160) en ontdek de vele (zakelijke) arrangementen die zij bieden. Bij een bezoek aan de stand wordt je badge gescand en na afloop van het event worden de winnaars bekend gemaakt.

Wat houdt een weekend arrangement in?

  • 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vrij gebruik van zwembad, sauna’s en fitnessruimte