Maak kans op de musthave voor ieder feestje, etentje, in de tuin of buitenshuis

Met de warme dagen in zicht is de CoolLux dé musthave voor ieder feestje of etentje in de tuin. Het is een draadloze speaker, led-lamp en koelbox in één. Wat wil je nog meer?

Er passen met gemak een aantal blikjes en flesjes of drie grote flessen in, die je zo binnen of buiten gekoeld kan houden. Met de oplaadbare accu en krachtige speaker zet je altijd en overal de juiste toon. En met de sfeervolle verlichting aan is de CoolLux het stralende middelpunt van iedere gelegenheid.

Exposant Intraco Trading verloot 2x een CoolLux onder de bezoekers van PromZ.live Zuid.

Wie is Intraco Trading?

Intraco Trading is een ervaren leverancier voor de distributeur in de Gifts & Premiums markt. Zij verzekeren hun klanten van technische promotionele producten van hoge kwaliteit met optimale personalisatie- en bedrukkingsmogelijkheden met als doel hiermee altijd de verwachtingen te overtreffen.

Maak kennis met Intraco Trading op stand 194. Jij als bezoeker kan je visitekaartje achterlaten om kans te maken op zo’n CoolLux. Wie wil deze nou niet!?