Scoor een verantwoorde uitjeswaaier

Op zoek naar originele activiteiten in Brabant? Kom dan langs bij La Moustache.

La Moustache heeft een waaier ontwikkeld met actieve en opvallende uitjes in Noord-Brabant en deelt deze uit op hun stand. De waaier is ontwikkeld als steun in de rug van lokale ondernemers die het extra zwaar hebben gehad tijdens de coronapandemie. De uitjeswaaier is geproduceerd met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk, door bedrukken met bio-inkten op FSC gecertificeerd karton.

Sterke punten

De sterke punten van de uitjeswaaier:

  • Lokaal en op verantwoorde wijze geproduceerd in Nederland
  • Eenvoudig aanpasbaar naar persoonlijke wensen van de klant met andere locaties of thema’s.
  • Multifunctioneel toepasbaar voor vele doeleinden (bijvoorbeeld ook productpresentaties, foto’s, recepten, informatie, etc.)

Full service leverancier

La Moustache is al 50 jaar een full service leverancier op het gebied van relatiegeschenken, promotionele artikelen, kerstpakketten, bedrukt textiel en bedrijfskleding. La Moustache ontzorgt haar klanten met one stop shopping door een oneindig productaanbod (waaronder custom-made).

Kom voor een uitjeswaaier langs op stand nummer 338