Jeans graveren met lion laser op locatie

Live laseren op locatie

Lion Lasers is in één van de inspiratie-zones actief met één van haar mobiele lasersystemen. Laat een persoonlijke boodschap op een RVS-pen laseren of daag het bedrijf uit om iets anders dat u tijdens de beurs heeft vergaard van een beeldmerk of tekst te voorzien.

Elk soort materiaal

De lasersystemen van Lion Lasers blinken op twee manieren uit. Ten eerste kunnen ze bijna elk soort materiaal aan. Niet alleen metaal, hout en kunststof, maar ook textiel, hardschuim, organische producten en karton zijn te bewerken door deze lasermachines.

Bedrijfsevenementen

Daarnaast verhuurt Lion Lasers hun systeem ook voor bedrijfsevenementen. Dan kunt u uw klanten trakteren op een cadeau met een persoonlijke boodschap die ter plekke op het product wordt gelaserd.

Zo konden bezoekers van De Bijenkorf Amsterdam hun Kings of Indigo jeans door Lion lasers laten voorzien van een persoonlijke boodschap.