Echt groene geschenken zijn een groeimarkt

Echt groene geschenken groeisegment

Echt groene relatiegeschenken zijn razend populair. En dan hebben we het niet over de categorie duurzaam. Het zijn de bollen, bloemen, planten, zaden en (adoptie)bomen die het goed doen op dit moment. Niet alleen duurzaam, maar ook een bron van vreugde en vitaliteit.
Deze trend zie je dan ook terug op de beursvloer van PromZ.live. We stellen een aantal exposanten aan je voor.

Vergroen je leven

Maak kennis met Tegeltje Groen, Metertje Groen en Bolletje Bloem. Deze cadeauconcepten van Vergroen je leven maken de ontvanger letterlijk rustiger, blijer, positiever en actiever. En het is ook nog eens onwijs sfeervol. En al dit groen geluk is te versturen als brievenbuspakket of pakketpost.

Jouw merk op een bloemblaadje

Een roos of orchidee met jouw merk, logo of slogan op de bloemblaadjes? PromoPlants kan het voor je regelen. Een Sansevieria met jouw bedrijfskleur als opvallend kleuraccent is een andere optie. En ook de verpakking is op maat te personaliseren.

Een bak vol vitaliteit

Jouw merk staat maandenlang in de spotlights op een super makkelijke en duurzame manier en de ontvanger wordt er blij van!
Dat is het effect van Blooms out of the Box. De duurzame houten BloomsBox is naast een veilige en stevige verzendverpakking ook een unieke plantenpot én een waterreservoir voor de planten. De groene planten zuiveren de lucht en zetten CO2 om in zuurstof. Daarmee is de BloomsBox een bak vol vitaliteit.

No Water Flowers

Vreugdenhil Bulbs & Plants teelt al sinds de jaren zestig unieke soorten Amaryllissen.
Eén van de innovaties is No Water Flowers: handgemaakte wax Amaryllis bollen van speciaal geselecteerde soorten die geen water nodig hebben om te groeien en bloeien. Dankzij het unieke steuntje kan de wax Amaryllis bol overal geplaatst worden en staat deze altijd stabiel.
Een ander personaliseerbaar groene gift zijn de Lovely Moments Cyclamen. En zo biedt Vreugdenhil Bulbs & Plants nog meer bloemrijke bolgewassen als relatiegeschenk.

Clean Machines

Een groene boost voor alle thuiswerkers of relaties. Verras ze met een Ogreen Clean Machine!
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze planten kampioenen zijn in het zuiveren van lucht. In een ruimte waarin de lucht schoner is, voelen mensen zich prettiger, zijn creatiever en presteren beter. Planten helpen hen dus om een vitaler leven te leiden.
Ogreen levert een variatie aan stijlvolle zuurstofplanten, voorzien van een persoonlijk kaartje in een gepersonaliseerde pot van gerecycled materiaal en/of een giftbox, compleet met 100% biologische plantenvoeding.