Jos Burgers spreekt op PromZ.live ZUID

Seminar door één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van sales en marketing

PromZ.live Zuid heeft Jos Burgers gestrikt voor een seminar tijdens hét inspiratie-event voor sales- en marketing op 12 mei in Autotron Rosmalen. Burgers is één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van sales en marketing.

Praktijk en theorie

Jos Burgers was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing & Marktonderzoek verbonden aan Fontys Hogescholen in Eindhoven.

Marketing en klantgerichtheid

Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid.

Jos Burgers is een veelgevraagd spreker en auteur van diverse bestsellers over sales en marketing. Een aantal van deze boeken zijn Geef nooit korting!, Hondenbrokken, De Wet van Snuf en Eén fan per dag!

Registreren

Het seminar van Jos Burgers wordt gehouden van 16:00 to 17:00 uur. Voorregistratie is verplicht. Dit kan via het registratieformulier voor PromZ.live Zuid.