PromZ.live is hét inspiratie-event voor sales & marketing

Nieuw regionaal inspiratie-event voor sales en marketing

PromZ.live Zuid beleeft op 12 mei haar première in Autotron Rosmalen. Het is het eerste regionale inspiratie-event voor sales en marketing van PromZ Magazine.

Exposerende bedrijven

De exposerende bedrijven bieden producten en diensten aan ter ondersteunen van sales- en marketingcampagnes. Denk aan leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken, reclame-adviesbureaus, print&sign-bedrijven, evenementenbureaus, dienstverleners op het gebied van hospitality, fulfilmentbedrijven, leveranciers van werkkleding en digital marketing bureaus.

Zevental inspiratiezones

Daarnaast zijn er een zevental inspiratiezones. In de PitchPlaats maken bezoekers kennis met recente, opvallende marketingcampagnes. De MuZeumnacht is een reis terug in de tijd, met nationaal bekende promotionele producten. De GadgetZone toont de producten die meedingen naar de PromZ Promotional Product of the Year award. In de overige inspiratiezones geven leveranciers een leerzame en interactieve presentatie.

Bezoekers

PromZ.live Zuid is de ideale gelegenheid voor marketeers, inkopers, HR-medewerkers, directiesecretaresses en directeur-eigenaren om hun sales- en marketingcampagnes een boost te geven. Of het nu gaat om klantenwerving en binding (zonder korting te geven) of interne marketing om medewerkers te motiveren en te binden.

Business borrel

Het evenement biedt de bezoekers ook Leering ende Vermaeck met twee seminars en een businessborrel. PromZ.live Zuid is open op 12 mei van 10:00 tot 20:00 uur in Autotron, Rosmalen. Het inspiratie-event voor sales en marketing is gratis te bezoeken voor opdrachtgevers